S Tebou - bez Teba

S Tebou - bez Teba

Anotace: ...

Pavučina mojich snov
je riadne zamotaná.
A život učí ma, že vždy
sa nelíže len smotana.

Navštívim planétu slnečníc,
kde si budem lízať rany a piť
slzy z vlastných líc.
Občas budeš mojím hosťom
- jediným mostom s
pozemským životom.

Ten francúzsky film
včera v kine bol
s titulkami.
(Kto je na vine?)

"Krásne voniaš."

To túžbou po Tebe a
zvyškami nádeje, že
ma opäť pobozkáš.


(Po francúzsky)
Autor slnečnica, 06.09.2012
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí