Ona

Ona

Anotace: další můj výplod

Blankytné nebe skryje Ti závoj řas;
slzička sjede po rozpálené tváři

A vřelé polibky lemují Ti pas;
máš blízko k něze; i Magdaléně Máří

Neskromně vzdáváš se,
rytmickým tancům;
s prstíkem na spoušti,
dává-li brancům

Čekáš-li od života,
lásku a pochopení;
pak kurvou stáváš se,
v lihu a zapomnění

Smíš křičet a bít se,
za každou drobnost;
polykat prach,
však věřit v rovnost
Autor Totenkopf, 26.02.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí