Bezbolestná sonáta

Bezbolestná sonáta

 

To králové padají za poddané

co nevrátili se domů.

Těžké ocelové jazyky

tlumí znásilněné kostelní zvony

a na seznamu solární poetizace

přibyla další jména.

 

Přátelská koalice bude zrovna tak dokonale,

kořeny a manekýnami vyvrácena,

ta mezi sluncem a elektřinou.

Zdá se to nelogické

jedno bez druhého

není žádné.

Autor Jan Václav Znojemský, 07.09.2012
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí