Bez dohledu

Bez dohledu

Střepy nočních lásek

dopadají na jantarovou žhnoucí zem

barikády z otevřených okenic

vyhlašují západ slunce

a ostatní zvyky

zahlceny v modrém dýmu

zaslepených ran bez odvety

doznívají za dohasínání

všeho kolem nás,

všech bohémů a pobudů.

Ti zas mohou být šťastní

i když to není možný.

Autor Jan Václav Znojemský, 07.09.2012
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zaujala!

07.09.2012 14:34:45 | TeruKurosaki

díky

07.09.2012 20:45:36 | Jan Václav Znojemský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí