Na ty chci si hrát

Na ty chci si hrát

Krajina tiše mně svádí

pro slova

Basnika

city co zradí

tvář

Loupežníká

mně nevadí

 

Mlčet

chce se mně 

Smát

jsou to jen věty

NA TY CHCI SI HRÁT.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 09.09.2012
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: srozumeni, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí