♥ Písmena

♥ Písmena

Anotace: ..l...á...s...k...a...

 

Písmena

 

Pět písmen má slovo „láska“

šest písmen jsi moje „kráska“

a sedm já chci být „milován“

osm,víc lásek „nepoznám“.

 

Písmena čtyři jsem jen „tvůj“

písmena čtyři jen při mně „stůj“

písmena tři to jsme my „dva“

a po dvou jsme „ty“a „já“.

 

Dál počítat už nemá cenu

já našel tebe,tu pravou ženu.

A počítat s tebou?

Neboj,nikdy nezapomenu…

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,

 

Autor Květka Š., 09.09.2012
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, Kvído, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí