Zpěvy pro tebe I.

Zpěvy pro tebe I.

Anotace: :)

Sbírka: Zpěvy pro Tebe

Jako uragán,
jako hvězdy na nebi,
jako můza má,
nekonečný zdáš se mi.
 
Jak zvonění krápníků,
jako mořská hladina,
jako ržání vraníků,
jak vyprahlá krajina.
 
Jako temná křižovatka,
která zmást má pocestné,
jako raní jinovatka,
která nikdy nevyschne.
 
Jsi jako žár sluneční,
co do hrdla mi žízeň dává,
jako studánka luční,
co tu žízeň udolává.
 
Jsi protipól mých myšlenek,
když usínám, usmívám se.
Jsi můza těchto písmenek,
co na papír upínaj se.
Autor Světlonosič, 10.09.2012
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean89, Anjesis, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi to líbilo!

10.09.2012 11:41:17 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí