Co chcete

Co chcete

Chcete
pády z mrakodrapů na důkaz prázdnoty
Chcete
dny i noci prožít v agonii náměsíčna
Chcete
špinavé nehty z rýpání v nose,
jež je způsobeno přílišnou pasivitou

Chcete otrávenou vodu
otrávené jídlo
otrávený vzduch
Chcete otravu krve
a celého těla,
jenž způsobí davové šílenství
Chcete
pomalu vyhasínající oheň,
co doutná
do asketicky skleněného nebe
Chcete
šílené orgie
vrcholící v něžné ejakulaci

Co chcete?
Chcete tichou smrt v osamění,
chcete hezký byt.
Chcete zapomenout,
co znamená být.
Autor Marek Blažíček, 10.09.2012
Přečteno 495x
Tipy 6
Poslední tipující: Aťan, ewon, Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

výborný
jdu tě číst dál, jestli někam šoupneš co proti tomu, nebo co s tím :)

17.09.2012 18:51:56 | Aťan

asketicky skleněné nebe, šílené orgie a něžná ejakulace
zase jsem začal myslet na Ginsberga :)
a to je docela možný, že ho neznáš, že jste se o něm ještě neučili :)

11.09.2012 17:12:42 | ewon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí