...a radši jen titulek

...a radši jen titulek

Anotace: ..

Den za dnem se líně vleče
Za změnou příliš nespěchá
Osud si pokuřuje v kleče
Zkoumá jen trávník co neseká

Kde roste kytka, nechme ji tam
Kde kapradí rozsévá…množí se dál
Jabloň si shazuje nahnilé plody
Třešně už pan kosák nakloval
A plot, co usměrňoval vzpurné keře
Jakoby tiše vzpouru zosnoval

Pod břízou plesnivý strachy i on
Udělat krok, však na jakou stranu?
V kabátci nudy tam stárne můj život
Stejně jak vloni, tak napřesrok

V utkvělé představě té jisté zrady
Z nezdaru slabost se změnila v strach
Že spolu s osudem, právě teď, tady
Ve zpustlé zahradě zarostou spolu
Autor mangie, 10.09.2012
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Bumbác, Loveless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí