Zpěvy pro tebe III.

Zpěvy pro tebe III.

Anotace: opět :)))

Sbírka: Zpěvy pro Tebe

Ráno, první myšlenka
myšlenaka ne tebe
na tebe jen
můj pane.
 
Ty, který jsi
uzmnul moje srdce
jsem celá tvá
ve chvíli dané.
 
Proč jenom, proč
takový cit
proč takovou
lásku k tobě chovám?
 
Začínám
ztrácet nit
svých myšlenek,
ale je to jedno,
stejně myslím
jenom na tebe
můj pane
na to, jak
opět sevřeš mě
v náručí
a budu je tvá.
Ať už se to stane...
Autor Světlonosič, 11.09.2012
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí