Ráno

Ráno

Anotace: to se tak stane...

Ranní kapky tě bičují,
za co tě asi linčují….
snad chtějí smýt oční stíny
zbytky večerní viny.
To zase jednou natáhl se flám
obchodník na rohu už otvírá krám
a ty? Teprve domů klopýtáš
únavou už ani nezíváš
tak že se začíná den?
ne, to teprve včerejšek končí
byl prodloužen….
Autor Bumbác, 11.09.2012
Přečteno 238x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí