Život co zamrazí

Život co zamrazí

Anotace: Vlastně jsem to já

 

 

Víš, jak to zamrzí ...

Když se cosi vkrádá a čekáš

sny co zamrazí.

Máš i když nesmíš mít zas ráda.

 

Čas, který nestaví..

 

Víš, jak to zamrazí,

když čekáš o samotě.

Připadáš si hůř,

než kůl v plotě,

jak vlak co nikdy nestaví.

 

Přemýšlíš o životě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Liduška, 12.09.2012
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí