Sám sebe ptám se

Sám sebe ptám se

Anotace: ...............

sám sebe ptám se
zda-li dost lásky umím dát
do srdce pak podívám se
a zkusím kousek vyhledat

jak horník pod zemí
jenž ve tmě hledá drahokam
co na dosah již zdá se mi
však promění se v klam

čas bez ohledu běží dál
z těla vysává mi zbytky sil
možná sám sebe jsem obelhal
a v sílu milování uvěřil

možná jsem jen hledal sen
a oči zakryl jsme si nadějí
příliš touhou svou byl unášen
vždyť zázraky se (ne)dějí
Autor James Libustka, 12.09.2012
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Do Ga, Anjesis, Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré dílko. Je cítit velká potřeba něco sdělit.
Dobrá čtivost s dobrými rytmy.

13.09.2012 20:08:41 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí