Sny jsou zalomený v peřinách

Sny jsou zalomený v peřinách

Anotace: Někde jsou, zalomený a možná i otevřený, to nikdo jen tak neví..

Na kousku v novinách
Občas utápíš svoje „ já“
Sny jsou zalomený v peřinách

Rty metr nad zemí
Zrcadlo obalený kouskem něhy
Duše jsou rozprostřeny zas

Uprostřed v hodinách
Chodí po špičkách a procitá
Dlaně jsou zabořeny v srdci

Utápět se v mléčných hrách
Rozhazovat úsměvy jako perly
Čistý dotek na řasách,když prochází kolem ní

Stereotyp rozbijí čirý strach
Když objímá slova a občas usíná
Stopy barev v zemi

Nechat zastavit čas
Občas opustit mráz
Mít pruhlednost uvnitř

Hrát si a neotáčet se
Co zůstalo
Jen tak neuteče..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 13.09.2012
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Liduška
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný princezno...

20.12.2012 23:02:28 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí