Malostranské domy

Malostranské domy

Anotace: ...nikdy mě nepřestanou fascinovat..

Malostranské domy, němí svědci
nesoucí své břímě již po staletí
zalité temnou září minulosti
stále tu stojí.
A není v mé moci ukázat ti 
jak svět můj tajně malují
a rozsah reality krátí.
Tak pojď a zavři oči 
dáme si vína deci 
a staneme se součástí
hromadného chátrání 
kdy naše duše zastaví se 
a splynou v jednu vzpomínku 
že útěchou se nám staly 
ty malostranské domy 
co tvoří nekonečnou myšlenku.

Autor Josephine, 15.09.2012
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Gregy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná :-)

31.01.2013 07:20:37 | Robin Marnolli

Dobrá metafora.

17.09.2012 09:48:22 | Gregy

mě taky fascinují už řadu let a pořád nacházím nové fascinace.).Mám je rád.

16.09.2012 10:29:52 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí