Ohýbání

Ohýbání

Anotace: -

Čím víc znáš lidí, tím víc jsi

Na to jsem přišel zcela sám

Jenom se lehce zamysli

Kdybys mě znal výš, že pravdu mám.

 

Jenže mně neznáš a tudíž

Máš vlastní pravdu a tu díš

Tu neznám já, či nechci znát

Takže nás oba musí pravda pěkně srát

 

V poznání přece pravda je

Tak vidíš, na tom shodneme se

Pravdu má ten kdo vyhraje

Jenomže na pravdu už dneska nehraje se

 

Přidej se ke mně konečně

Budem mít všechno co jsme chtěli, společně

Já svoji pravdu a ty též

Nebude stejná, ale nebude to lež.

Autor Bolder, 15.09.2012
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí