Ľutujem

Ľutujem

Anotace: všetko čo som mala povedať.

Nepokojná, rozbúrená ako more
život nám aj tak stále bude diktovať svoje
Má to vôbec zmysel?
Putovať týmto labyrintom tvárí
Stále mám ten pocit
že sa mi to iba marí
Že tá včerajšia hádka s tebou
že to bol iba sen
Zahnávam ho do kúta
no moje svedomie stále ide preň
Premieta mi pred očami
tvoje rozzúrené slzy
Bolesť v očiach
a neveriacku tvár
(Sám diabol vtedy vo mne stál?)
...
ChCELA SOM ti povedať
že neskutočne ĽUTUJEM
každú ranu ktorá ti v očiach leží
...

No je len stojím
plačem
a
deň za dňom beží...
Autor Mišiačik, 16.09.2012
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Litovat zpětně co se stalo
každý to zažil jednou snad.
Sama se musíš sebe ptát
máli to cenu při něm stát.
I bouře však přejde
svět se zjasní.

29.09.2012 19:53:38 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí