Dýchání na sklo

Dýchání na sklo

Anotace: -

Zastřeným hrám

Nedávám velkou šanci

Chci vše čisté jako sklo

A o to budu klidně hrát

 

Otevřu krám

Mám ho tak, jak se patří

Čiré šílenství a krása

Než se upatlá

 

Jen tím že dýchám prakticky

Navždycky mařím své sny

Vždyť i můj dech je nečistý

Snad proto pořád prohrávám.

Autor Bolder, 16.09.2012
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musel jsem číst 2 x a něco v tom je.

19.09.2012 20:28:54 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí