Holý

Holý

Anotace: -

Neměl jsem strach o svůj holý život

Dokud byl opravdu holý

Mé tělo v prach se obrátí, tak to by bylo

A život pro mne solí

 

Na prach se lepí prachy, moc a jiné humory

I dobrý záměr má své chyby

Když stát mě učil na nohách, dával tituly

A šupiny ze zlaté ryby

 

Svou holou řiť jsem v šatech zahalil

Pak už jsem za svým nestál

Upsal se závazkům a ty už nesplatil

zapoměl tvář, naučil gesta.

Autor Bolder, 16.09.2012
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

O každé sloce přemýšlíš. To je dobře i špatně - je to čtivé, ale zároveň chybí pevnější myšlenka.
Rozhodně je škoda, že si Tvých děl nevšimlo víc lidí.

19.09.2012 20:32:33 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí