(Lochtám draka)

(Lochtám draka)

Lochtám draka,
který se živí torzem mého vědomí
který vyvrhuje zbytky jím nestrávených osudů
který plive ze svojí obří tlamy oheň,
jenž spaluje mé myšlenky

Lochtám draka,
jehož křídla pokrývají celé věky
jehož drápy ze mě každý den stahují kůži
jehož zuby páchnou odporným zápachem lži
v jehož očích plápolají plameny zla
Autor Marek Blažíček, 16.09.2012
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: Melfëa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, nejsem si jistá, jestli ho to lechtání provokuje nebo má ukonejšit ...

16.09.2012 15:53:47 | Melfëa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí