Přes zuřivé odstíny barev

Přes zuřivé odstíny barev

Anotace: ...

Přes zuřivé odstíny barev,
do tvé duše.
Hnán nikotinem v krvi,
pokreslím ti páteř.

Jsem loutkař,
tvého srdce.
A ty jsi má,
neoprénová princezna.

Po špičkách,
za tebou.
Poháněn touhou,
stoupám po Ještědu.

V igelitové tašce,
odneseme si celý náš svět.
A i pres veškerou nevoli,
my dva můžeme cokoli.
Autor whiolet, 16.09.2012
Přečteno 557x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, A. L. McCawley, enigman, Rootness, Rezkaaa, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě de te...

10.10.2012 08:11:38 | enigman

Ti dva můžou cokoliv...nutno ale podotknout, že pouze spolu ;-)

19.09.2012 19:58:03 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí