Zpěvy pro tebe V.

Zpěvy pro tebe V.

Anotace: :)

Sbírka: Zpěvy pro Tebe

Jako paraple zmítané ve větru,
jak malé ptáče, co vypadlo z hnízda,
jak malé dítě, co ztratilo se v metru,
jak slavík v kleci, co ustřihli mu křídla.
 
Tak bezmocná si já, lásko moje, příjdu
Když nemám tě u sebe, když jsi někde pryč,
To pak v srdci mám jen strach, tmu a bídu,
pak zbytečné je řvát, pak říkám si : "Jen křič!"
 
Pak chce se mi smát nad mým zoufalstvím,
hovořím k sobě: "Holka, co vyvádíš?
Uvidíš ho za týden, snad míň,
pak bude dobře, neboj, uvidíš."
 
Je to vážně směšné, tohle šílenství?
Že neobejdu se bez tebe ani den.
A málokdo pochopí, a málokdo ví,
že když jsem s tebou je to jako sen...
Autor Světlonosič, 17.09.2012
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí