~Na pouti

~Na pouti

Anotace: ..kdo má hrůzu z kolotoče? Nevíte?

 ~~~~

~Lalala,lalala~

~~~~~~~~~

 Kdo má hrůzu

 z kolotoče?

 Horská dráha?

 To uteče.

 Ruské kolo,labutě

 půjde raději

 honem na kutě.

 Babky si o něm šeptají

 suchou nitku

 na něm nenechají,

 prý  je to ten horolezec

 co rád zdolává každý

 kopec

 vysoký i trochu menší

 ten vysoký

 však víc potěší.

 Klidně jde

 v děravých botách

 i po stezce

 v našich horách,

 ale na Mount Everest

 v těch děravých by nevylez.

 

 Dnes vyšlápne si

 na rozhlednu

 pak si říká,dál se nehnu,

 tak tam seděl dolů koukal

 písničku

 si jen tak broukal.

„lalala,lalala,lalala“

 proč jsi mě má milá nechala

 neměj strach já dolů neskočím

 na kolotoči teď se zatočím

 „lalala,lalala,lalala“

 už se nebojím…

~~~~~~~~~~~

 Pak na Matějské pouti

 kolo se s ním kroutí

že tebe už nemá krásko

ne,on se nezarmoutí

 ~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 17.09.2012
Přečteno 232x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí