☺-Holky nebo vdolky?

☺-Holky nebo vdolky?

Anotace: Jo,ta báseň prý je zmatená...

 -------------

Někdo to rád horké

 --------------------

 --(°o°)--

 Někdo má rád holky

 jiný zase vdolky

 někdo to rád horké

 a jiný studené,

 napiš to na papír

 zalep do obálky

 snad to ještě dnes

 někdo dostane.

 

 Raděj si dáš vdolky

 protože máš hlad

 o nějakých holkách

 teď si necháš zdát,

 vdolky,ještě horké

 vystydnout nestačí

 nic si z toho nedělej

 když se zamračí.

 

 To pak z nebe padá

 voda studená

 tobě teče do bot?

 Ne?

 Jo,báseň prý je zmatená.

 Někdo to rád sladké

 a jiný kyselé

 tak já už dnes končím

 mějte se fajn.

 Přátelé...

 

 --(°!°)--(°o°)--(°!°)—

 

Autor Květka Š., 17.09.2012
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí