Hadí král

Hadí král

Z kamenů
po kterých se plazí.
Vyrůstají
básníci a vrazi.

Svým ocasem
řídí osudy,
ze snů
se staly zrůdy.

Znásilnil královnu,
odplazil se pryč.
Uzamkl brány
a zahodil klíč.

Životy
napsala tma na šupiny.
Barva písma
je plna prachu a špíny.

Příteli,
sněz moje oči.
Ať jsem slepý,
když stín sem vkročí.
Autor Marek Blažíček, 17.09.2012
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: LI13, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí