Lidští molové

Lidští molové

Kašlu
z toho těžkého vzduchu venku i doma
Kašlu
ze zdejšího pokryteckého klima
Kašlu
z toho, že nevím, co je největší letní hudební hitovka
Kašlu
z toho, že jsem neviděl ten skvělý pořad, co teď dávají v televizi
Kašlu
z toho, že nepoužívám nejnovější prášky na hubnutí
z toho, že na sobě právě nemám spodky, jenž nabízel Horst Fuchs ve svém pořadu
spodky, jenž pánům vymodelují takový penis, že žádná neodolá


Kašlu a dusím se
z těch lidských molů, co kladou do skříně světa vajíčka, co vymývají mozky
vajíčka, co způsobují, že se lidé nechají připravit
o svoje názory,
myšlenky
a přesvědčení

Kašlu a dusím se
z těch lidských molů, co přesvědčují nebohou skříň o tom,
že se musí řídit hloupými pravidly
že ji musí vládnout tupost, protože molové, jenž tuto skříň okupují jsou taky tupí

Lidští molové,
budou vždy existovat
Lidští molové,
budou slavní
Lidští molové,
budou snad i svatí
Lidští molové,
jsou nesmrtelní
Lidští molové,
budou vždy existovat

Díky tomu,
svůj kašel nikdy nevyléčím
Díky tomu,
že až mi lékař předepíše léky proti kašli, jenž ve skutečnosti nebudou proti kašli,
ale na vymytí mozku, odmítnu
Díky tomu,
svůj kašel nikdy nevyléčím
Autor Marek Blažíček, 17.09.2012
Přečteno 411x
Tipy 10
Poslední tipující: Jahudkka, Santara, Noc17, poeta, Radhuza, Aťan, ewon, Emka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm.. tak tohle je hodně dobrý :)
šup s tebou do oblíbených
ST

17.09.2012 18:49:37 | Aťan

Děkuju moc.

17.09.2012 19:03:52 | Marek Blažíček

občas člověk kašle a občas zvrací
... a nevíš kde se daj sehnat ty spodky? :)

17.09.2012 18:43:44 | ewon

Naposledy byly ve výhodném balení s nějákym odšťavňovačem, ale ze zkušenosti můžu říct, že to zase taková sláva neni :)

17.09.2012 19:05:15 | Marek Blažíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí