procitám

procitám

Anotace: V duši malý vytetovaný stín. Soumrak halí do pěšin. Stopy co nikam nevedou. A tak na...

V duši malý vytetovaný stín.
Soumrak halí do pěšin.
Stopy co nikam nevedou.
A tak na mě padá splín.

Deštivá je zahrada snů.
I promočené cáry veršů.
Okoukal jsem ze svých dnů,
vše co si nesu.

Tak mě vemte pod kabát.
Nebo dejte teplou deku.
Ještě stále jsem na světě rád.
I když je to k vzteku.
Autor fossil, 18.09.2012
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: srozumeni, Lenka Krásnodvorská, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí