Západ slunce

Západ slunce

Zašlo slunce,
přichází noc,
děsivá a tíživá noc...

Zašlo slunce, které vrhalo světlo
na střechy plné šílenství, strachu,
sebevrahů, kteří trpěli ztrátou identity, schizofrenií
a paranoiou

Zašlo slunce, které vrhalo světlo
do ulic, v níž se proháněli černé kočky,
vrahové, kteří zabíjeli živé i neživé
do uliček na jejichž rohu sedí feťák
se svojí dávkou štěstí v podobě heroinu,
kolujícícho v jeho rozpadajících se žilách

Zašlo slunce, které vrhalo světlo
do mozků zasažených ztrátou sebekontroly
a celkové kontroly nad realitou...

Zašlo slunce
a přichází noc,
vykoukl měsíc,
já se tě ptám- proč?
Autor Marek Blažíček, 18.09.2012
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Protože v noci není nikdy tma. Ve dne ti na cestu svítí slunce, v noci měsíc. Měsíc jen míň hřeje...skutečná temnota je pouze ve zklamané duši...

18.09.2012 22:38:24 | Adellide

vykoukl měsíc,
já se tě ptám - proč?

Netuším kolik ti je let, ale měsíc tu je proto, aby na sebe v přírodě milenci alespoň trochu viděli.

18.09.2012 19:16:12 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí