pro hráče literu

pro hráče literu

Anotace: jen tak, jen tak....:)

používám formátovací lištu na literu

 

myslím v Boha

věřím na Tebe

 

všechno je obráceně

 

nemohlo to nemehlo

 

odejít dříve než se zamiluje?

už je pozdě

 

miluje

sebe

jako narcis ve skleněný váze

po babičce

 

padá k zemi

protože

 

po lásce bolavé i narcis

má listy

 

 

uvadlé..

Autor Woski, 20.09.2012
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Marco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí