Šance žít

Šance žít

Anotace: Druhá šance na nový život

Někdy to tak prostě přijde,

nevíš co máš říct.

Je jedno jak moc to bolí,

jestli málo nebo víc.

 

Vždy stejně musíš vztyčit hlavu,

a jít životem dál.

Nezáleží na tvém stavu,

běž v páru nebo sám.

 

Nikdy nevzdávej svou cestu,

a dívej se dál.

Vždyť nečekáš na popravu,

tak čeho ses tak bál?

 

Nemysli už na ty chvíle,

kdy jsi zůstal sám.

Přijmi šanci na opravu,

chovej se jak král.

 

Nikdo nechce vidět slzy,

a na srdci šrám.

Říkám ti už naposledy,

jsi svým pánem sám.

Autor lvíče, 20.09.2012
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: hašlerka, Kvído
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí