Býval jsi jiný

Býval jsi jiný

Anotace: <p>Když jsem tě poznala,&nbsp;</p> <p>byl jsi jin&yacute;.</p> <p>Nyn&iacute; &nbsp;jsem si...

Když jsem tě poznala, 

byl jsi jiný.

Nyní  jsem si uvědomila,

že mi to chybí.

 

Býval jsi citlivý,

dokázali jsme se bavit .

Teď často jsi vznětlivý,

nevíš, kde máš závit.

 

Mnohokrát jsem ti šanci dala.

Avšak, už jsem to vzdala.

Je to škoda, mám tě ráda.

Měla jsem tě za nejlepšího kamaráda.

 

Nebude to už nikdy stejné.

Díky Ti alespoň za to pěkné,

co jsme spolu zažili.

Na víc už nemám síly.

Autor dannka, 21.09.2012
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí