Ulámaný věšáky tam nebyly

Ulámaný věšáky tam nebyly

Anotace: nebát se a neptat se

Grandiózní představy klouzající zpátky
a pocit stínu v zádech
usínání zaživa - bez důvodu, pro radost
zápisník plnej blábolů a nepopsanej
věšáky, z nichž některý sou ulámaný
jako by ani nebyly.

Pro člověka, pro dobro, pro zejtřek
neptám se už proč
poslouchám a čekám
- "Ono si to sedne.", opakuju si pořád dokola
nečekám nic - očekávám ale všechno.

Vždycky to bude jinak
a nikdy tak, jak sis přál,
jak si to viděl - jako v obraze.

Proč si ale prostě nekoupit balíček cigaret, přivonět
a proč se neprojít městem pryč najít zbytek vzadu
nebát se a neptat se, pověsit sako, pozdravit a zhasnout.
Autor J.T., 22.09.2012
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Sarah
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

docela se mi to líbilo, první a poslední sloka. Ty ulámaný věšáky jsou fajn:)

23.09.2012 10:48:00 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí