Zajatec svých myšlenek

Zajatec svých myšlenek

Anotace: myšlenek

Třese se hlas,v naději spoutaných nocí

proč?proč se tak prosí

když k ránu se vrací

ty smutky si každý nosí

na stříbrném podnose

jak kapka rosy na nose

ukrývá podstatu světla

co nikdy víc si nedonesla

z pochybností

pohostí

své nové lásky

své příští myšlenky

 

Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.09.2012
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: Lenka Krásnodvorská, Sarah, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí