Je to můj život

Je to můj život

Anotace: .....

Tak nechte mě být
já chci svůj život žít
Tak nechte mě být
za svými sny chci si jít
Tak nechte mě být

Já nechci víc
vyber si rub a líc
Je to můj život
já jeho jsem pilot
Tak nechte mě být

Své sny chci si snít
lásku vedle sebe mít
Je jedno jestli v díře budu hnít
klidně z posledního budu mlít
tak nechte mě být

Svou cestou si jít
a dobře se mít
nenechám si to jen tak zazdít
svým životem budu brázdit
Tak nechte mě být

Tak nechte mě být
já chci svůj život žít
Tak nechte mě být
za svými sny chci si jít
Tak nechte mě být
Autor Jacob P. Verlaine, 23.09.2012
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí