Tchýně

Tchýně

Anotace: Hančí...ta slíbená.

Tchýně a uzený
nejlepší jsou studený,
známé rčení říká.

Já však i hodné tchýně znám
jaké jsou povím vám.

Do ničeho nemluví,
jak může pomůže,
bez reptání dá se
do každé práce,
ráda hlídá děti
vynese vám smetí,
když je třeba uvaří,
úsměv ji vždy provází,
když přijde chvilka zlá
vlídná slůvka pro vás má.

Myslíte, že možné to není
být taková k nalezení?
to se vám jen zdá
ty hodné tchýně jsou
Hančí a já.
Autor takova, 26.02.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí