Anděl

Anděl

Anotace: co by asi rekla vyssi bytost

Když plačeš v postely,
když myslíš že tě lide od sebe odděli.
Když citiš bolest na hrudi,
když se smutek probudi.
Když citiš v srdci samotu,
když v duši vnímaš nahotu.
Když odchazí poslední naděje,
když na sobě maš sněžne zavěje.
Když už nemaš sil,
když neni nikdo kdo by světlo do tebe vlil.
Když nastane takova chvile,
když dobro je vzdalene mile.
Vždy při tobě stojim,
rany tve dotykem hojim.
Sic mě nejde zhlednout,
mim úkolem je tě ze země vzednout.
Slzy stiram z tvé smutne tváře,
objimam tě já a má dobrá záře.
Nemusíš se zlého bat,
ja při tobě budu stát.
Připraven před vším zlym tě branit,
nikomu a ničemu nedovolim tě zranit.
I demonum sem ochoten postavit se čelem,
budu tě branit duši i tělem.
Čteš zpověd svého anděla,
ktery pro tebe cokoliv uděla.
Autor kikr, 25.09.2012
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí