tíseň

tíseň

Anotace: ... život je hra

Melodie čistých tónů.
Pravda - trochu nejasných.
Soupeří s větrem v korunách stromů.
A den je překrásný.

Ještě poslední notu vkládám.
Hádám se od počátku věků.
Tu píseň složím o člověku.
Se všemi můzami a tísněmi.

Tak ještě poslední šance.
Zbylo několik hravých not.
Cpou se mi pod kavalce.
Dnešní noc bude temná.

Hrubá síla zakončila mé skromné.
Oddálila zánik světa.
Nota přece není věta - až běda.
Duše světlo hledá.

Raději budu mlčet.
Aniž bych roztančil svět.
Píseň je celá.
Tmavá jak vězeňská cela.
Autor fossil, 25.09.2012
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí