začínám se do toho dostávat

začínám se do toho dostávat

Anotace: ...

zrovna včera jsem
přemýšlel, že jsem
vlastně naprosto
beznadějnej,
když si vzpomenu
že minulý týden jsem
za žrádlo zaplatil
dvanáct piv
a flašku skotský
a
k tomu
myslel na tebe,
bez sebe,
naprosto beznadějnej
případ šílenství
ale
teď tu
konečně sedim
v tom rušným
městě
obklopen svou
úžasnou osobností
a pérem
otevřeným všem
jeho možnostem
jen mě mrzí,že
ten pocit, že si vlastně
můžu dělat, co chci
přišel až po tom,
když už spolu nešoustáme,
miláčku,
ale to je v pořádku,
protože ty už
šoustáš > s někým jiným
a já konečně můžu
psát ty svý vlhký básně
o beznaději
a pomalu umírat
a
pomalu začínat žít
a vlastně vůbec nechcípám
jen onanuju a píšu o
otevřených mřížích
Autor Fanosh, 25.09.2012
Přečteno 332x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Rezkaaa, Nikotin
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naopak, neškrtej. pokud cítíš, že to tam má být, nech to tam. piš od srdce. nikdo by ti neměl říkat, že máš ve svém díle něco proškrtat. věř sobě a svému psaní.

25.09.2012 22:41:09 | CCGREE

piš jak chceš a neposlouchej frajírky přesvědčený o tom, že všechna moudrost světa je v nich ;)

25.09.2012 22:35:57 | Black Sardinian

Trošku škrtej a bude to skvělý.

25.09.2012 12:48:49 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí