Džungle

Džungle

Džungle,
kde žijí
kolonie termitů,
kteří si staví své malé, nenápadné domečky,
jenž jsou stejně fádní,
jako jejich životy

kde žijí hadi,
kteří mne stále obklopují
v myšlenkách, snech,
i realitě

kde žijí tygři,
živící se nekonečným absolutnem
a plavící se na vlnách extáze života
do vesmíru

kde žijí nebezpečné tarantule
líbivého a matoucího zbarvení,
zbarvení, díky němuž zapomenete
na nenápadná, ale o to více účinná
kusadla, v nichž je koncentrovaný jed,
jenž paralyzuje toto místo, tento čas,
i tento svět
Autor Marek Blažíček, 26.09.2012
Přečteno 543x
Tipy 1
Poslední tipující: Tanecnice
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsem schopná říci,proč,ale z nějakého zvláštního důvodu se mi to strašně líbí...

26.09.2012 19:43:45 | Tanecnice

To jsem moc rád! děkuji :)

26.09.2012 19:59:39 | Marek Blažíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí