Pocity blázna

Pocity blázna

Anotace: Tak nějak jsem se cítila, když mi bylo -náct (napsáno 23.4.1990)

 

 

Hej! Zářivá Hvězdičko!
Padáš?...A dolů?
Ne? To jen maličko
je svět plný volů?
...Aháá

A srdce pláče samo nad sebou;
neodpouští odpustitelné a promíjí hřích.

CYNIKU CYNIKU,
kdosi bere za kliku
tvých dveří
a ty pro jistotu neotvíráš.
A všechno je malicherné,
když ty si stýskat začínáš.

Ale nikdo, nikdo tě přece neposlouchá...!

 

 

Autor Miriska, 26.09.2012
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, poeta, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám pocit že mě nikdo neposlouchá...asi jsem blázen...nebo ten druhý...

26.11.2012 10:36:46 | enigman

To jsme dva :-)

26.11.2012 10:50:38 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí