Aspekty noci

Aspekty noci

Anotace: ...

Život ukázal mi jak mlčet nad dějem
Jak litovat nerovnoměrných chvil

I radovat se den za dnem
Jak stát se popelem zítřků

Osladit vůní temnou dobu..chci..
a popřít příčinu smutků

..letět nad tvým bytím

Sama vnést světlo do svého žití

Ve spánku dostat odpovědi
A znovu se zas ptát..

Roztát do krásy noci

Kdo jsi, že říkáš mi jak mám žít?
Co je dokonalé zmizí..ve věčnosti

Obrazem tvým se nestanu
Svou hvězdou zůstanu

A zářit budu dál..sama na nebi..
Autor Agniezka, 26.09.2012
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: Gudula, J's ..
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

posvátný prostor, takže ani nedutám.. už je to lepší?

05.10.2012 21:12:07 | J's ..

Pěkná výpověď, ale drhne mi v rytmu.

26.09.2012 23:28:55 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí