Noční děs

Noční děs

Anotace: Pod postelí...

Když zavřu oči,
slyším Tvůj hlas,
za zvuku moří,
vítám Tě zas.

Ve snech mě děsíš,
probouzíš strach,
krvavý měsíc,
slzy a prach.

Na vlasy kape mi
Tvá černá krev,
myšlenky... srdce mi
zachvátí řev.
Autor anděl s modrými křídly, 29.09.2012
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, Morgenstern, David Janovský, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí