Noční můra

Noční můra

Anotace: Pokus o báseň s volným rýmem..

Noc temná, rychlé probuzení,

co se to děje?

Třesoucí ruce, točící hlava,

vidím to, co nemám.

Byl to sen. Nebo pravda?

Noční můra, o ďáblici.

O ženě, co jsem znal.

Odkud ji znám? Minulost?

Bolest na hrudi, kde se bere?

Proč se ty pocity vrací teď, 

když jsem je nechtěl už zažít?

Po chvíli vše utichá,

znovu usínám.

Autor Richter Rosenheim, 29.09.2012
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Lucy Susan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý sen.

25.11.2012 17:54:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí