improvizace

improvizace

Anotace: (viz titulek)

špinavý lodičky ve tmě
foukací harmonika
mobil
popelník
špačky
zvuky zářivek
stará postel
smutný oči aut
dělám na papírovym kapesníku

stejná píseň
sucho v krku
váza

pořád jeho rodina
igelitový špony
rozzuřenej průvodčí
trafika na konci města

rozlitý pivo
dřevěná sklenice
středověká hospoda

polářní záře monitoru
žlutozelený oko
růže v mikrovlnce
horský městečko

ledviny
příbor
kroutění hlavou
doteky vlasů
zakrytý oči
špinavý brejle

plátěná vesta
lži z huby kostlivce
sardinkovej dort
a krokodýl pořád pod stolem
Autor f393n6, 13.01.2007
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jseš sice dobrej chrlič myšlenek, ale většinou jsou zcestný. teda myslim v týhle básni. a to je špatně kvůli tomu, že to nemá sjednocenou atmosféru, prostě není tam žádná věc, který by sem se mohl chytit.

13.01.2007 10:03:00 | Smeták

snad lsd

13.01.2007 03:42:00 | Seyo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí