Dění v utajení

Dění v utajení

Anotace: -

Znám svůj svět
různě se kroutí
má zákoutí
a na perutích snění

umožní co možné není
volný let
do míst bez plenění

bez hranic a omezení


občas se změní

při běhu vpřed
naivní části se hroutí

tolik let
má místa co rmoutí
však bílý květ
prorůstá proutí

ni tisíc vět
nestačí pojmouti
složitost dění

proto zůstane v utajení




jednou upadne v zapomnění
Autor synanceia, 30.09.2012
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Sýkorka07, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevěděl že jsi agentka.

10.03.2013 10:57:08 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí