mys..t

mys..t

Anotace: ...

V lese na louce lidé sedící,

na tvářích úsměv hřející.

Spokojenost klid mír čistota,

neviditelná lidská nahota.

Louka zaplněna energii dobra,

krásna je všeho společenská souhra.

Dobro s dobrem se spojuje,

když čistota v mysli se zrozuje.

Síla, moc, bohatství nic z toho není,

vytvořené lidské iluzionání sněni.

Ve vesmíru je tohle místo jediné,

kde se něco tak špatného rozvine.

Lide s tímhle myšlením žijící,

jen sobe blaho přející.

Vidí jen sebe,

nepohlednou na krasné nebe.

Neslyší zpěv ptačí,

jen sebe a na svět se mračí.

Není špatný vesmír ani náš svět,

jen člověk to převrátil a poplet.

Autor kikr, 01.10.2012
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí