Pro štěstí

Pro štěstí

Anotace: Po takové prázdné epizodě plné šedi přichází veselí

Je třeba býti optimistou
a ne se zaplavovat šedí
rozkvetly květy
a to, že už je podzim, nevadí
všude svítí ty čerstvé barvy
nic se neubírá k spánku
a vše je tak otevřené
s náručí plnou věnců a okvětních lístků
tě vše vítá v plné víře
optimismus, bude štěstí
je to tak snadné
je to pevnou oporou
usměvy nalevo, úsměvy napravo
z pistole se ozve prásk a vyletí praporek
Tak na co ještě čekáš?
Autor lexus, 01.10.2012
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí