Posedlá

Posedlá

Anotace: Jsem Tebou posedlá Danieli, asi budeš opravdu ďábel...

stále na pozadí mých procesů
stále přítomen v mé hlavě
původcem mých duševních otřesů
tisíckrát dokola ležíme v trávě

celá skrz naskrz cítím se prolezlá
červotoč v myšlenkách vyhlodal díru
nerada přiznávám, (jsem jako posedlá)
a fantom ukrytý v každém mém stínu

pro každou vteřinu kanuly slzy
ďábel mne posedl,rozum mi vzal
vítr se probudil přespříliš brzy
srdce zbil nadlouho,proč jej chci dál?
Autor Rheia, 02.10.2012
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, andel.smrti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí