kouzelný

kouzelný

Víš, vždycky jsem dělala že neexistuješ,
ale znamenal si pro mě mnoho!
Slz bylo ještě víc, než si představuješ!
Dokud si byl tam, na tom místě,
věděla jsem věděla ,že tam jsi,
Pro mě, i když pro jiné dítě!
Vlastně přivlastnila jsem si tě!
Takže jsi tam nebyl pro mou osobu,
Ale pro mé malé sobecké přivlastňující já!
Co nikomu v duchu pokoj nedá!
Přečteno 269x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, Anjesis, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, holčičí:-)

20.01.2013 18:04:52 | Robin Marnolli

a...voalá...

30.10.2012 00:27:10 | enigman

ukřičená:(

03.10.2012 22:24:49 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí