~Co neuvaří září..?

~Co neuvaří září..?

Anotace: ...říjen dopeče


~~~~

~~P~O~D~Z~I~M~N~Í~~

 

Co neuvařil měsíc září

 to měsíc říjen dopeče

 ať chceme nebo nechceme

 on i ten říjen uteče.

 ~

 Brzy tu bude listopad

 s ním poslední lístek spad

 stromy se zimou chvějí?

 Nebo se jenom směji?

 ~

 Že jsou pak nahatí

 jak v létě na nuda pláži?

 Ale letní slunce

 už jim teď nezazáří.

 ~

 Každou chvíli je déšť myje

 a studený vítr osuší,

 nahotu tu bílý šat zakryje

 vidíte jak jim to sluší?

 ~

 Jak v nočních košilkách

 stromy budou spát

 hoďte si korunou

 o čem se jim bude zdát?

 ~

 O čem?

 ~~~N~O~~O~~J~A~R~U~~S~N~A~D~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~

---


Autor Květka Š., 04.10.2012
Přečteno 265x
Tipy 10
Poslední tipující: Linzerka, Doradan, Holis, Jarka, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

září,říjen,listopad...snad..bude i potom hezký..

05.10.2012 16:37:23 | nepřihlášený komentátor

září,říjen,listopad...snad

05.10.2012 16:34:29 | nepřihlášený komentátor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí